Niu scooter

De nieuwe scooters van NIU zijn enorm populair. Tot nu toe zie je overal – al jarenlang – de Vespa rijden. Maar dit zou op termijn vervangen kunnen gaan worden met het Chinese merk NIU. Naast dat deze scooters elektrisch zijn hebben ze ook hele eigentijdse ontwerpen die goed in de smaak vallen bij scooterliefhebbers, jong en oud.

Elektrische scooter NIU

In het straatbeeld zie je al meer en meer auto’s die rijden op een elektrische motor. Volgens experts gaan we deze kanteling ook zien bij scooters. Mede daarom dat de elektrische scooters van NIU zo populair zijn. In steeds meer steden worden vervuilende brommers geweerd van het centrum, zo niet een nog groter deel van de stad. Gebruikers anticiperen hier automatisch op door toch met een elektrisch aangedreven scooter de stad in te gaan om zodoende alsnog gemakkelijk op plaats van bestemming te kunnen komen. En dit doen zij steeds vaker op een NIU. Het design ziet er zeer fraai uit, met een kenmerkende ring rondom de koplamp als een van de meest herkenbare punten van een NIU. En natuurlijk telt voor jongeren, die vanzelfsprekend het meest op een scooter rijden, ook het prijskaartje mee. Bij auto’s zie je vaak de kosten van een elektrische auto omhoog schieten in vergelijking met een nieuwe benzineauto. Dit is echter niet het geval bij de NIU scooters. De prijs ligt niet veel hoger dan nieuwe scooters. En daarnaast ben je aan brandstof natuurlijk minder kwijt. Een echte investering voor de toekomst dus!

Polderscooter is NIU dealer

Als jij op zoek bent naar een nieuwe elektrische NIU scooter dan is Polderscooter een van de meest bekende dealers. Bij hen kun je vrijblijvend een proefrit aanvragen om erachter te komen of dat een NIU iets voor jou is. Is dit inderdaad het geval? Dan kun je deze bij Polderscooter ook nog eens leasen over door jou te bepalen periode. Zo hoef je niet in een keer het aankoopbedrag neer te leggen.

Comments zijn uitgeschakeld.