Auto leasen zonder jaarcijfers

Als ondernemer wil je natuurlijk graag een auto leasen om je zakelijke kilometers mee te maken. Maar wat als je geen jaarcijfers kunt overleggen? Is het dan nog steeds mogelijk om een auto te leasen? In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor het leasen van een auto zonder jaarcijfers en geven we je enkele tips om dit te realiseren.

Waarom zijn jaarcijfers belangrijk?

Jaarcijfers zijn voor veel leasemaatschappijen een belangrijke graadmeter om te bepalen of je als ondernemer in aanmerking komt voor een leaseauto. Ze geven namelijk inzicht in de financiële situatie van je bedrijf en laten zien of je in staat bent om de maandelijkse leasekosten te dragen. Als je geen jaarcijfers kunt overleggen, kan dit voor sommige leasemaatschappijen een reden zijn om je aanvraag af te wijzen.

Auto leasen zonder jaarcijfers

Gelukkig zijn er ook leasemaatschappijen die begrijpen dat niet iedere ondernemer jaarcijfers kan overleggen. Bijvoorbeeld omdat je net gestart bent met je bedrijf of omdat je een eenmanszaak hebt zonder personeel. In dat geval zijn er nog steeds mogelijkheden om een auto te leasen zonder jaarcijfers. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij LPFS voor het leasen van een auto zonder jaarcijfers.

Tips voor het leasen van een auto zonder jaarcijfers

Als je een auto wilt leasen zonder jaarcijfers, zijn er enkele tips die je kunnen helpen om dit te realiseren:

  • Oriënteer je goed: Niet alle leasemaatschappijen bieden de mogelijkheid om een auto te leasen zonder jaarcijfers. Doe daarom goed onderzoek naar de verschillende aanbieders en kies een leasemaatschappij die past bij jouw situatie.
  • Stel een ondernemingsplan op: Als je geen jaarcijfers kunt overleggen, kan een goed onderbouwd ondernemingsplan helpen om de leasemaatschappij te overtuigen van jouw financiële draagkracht. Zorg dat je plan realistisch is en laat zien hoe je de leasekosten gaat betalen.
  • Kies voor een kortere looptijd: Een kortere looptijd van het leasecontract kan de risico’s voor de leasemaatschappij verkleinen. Hierdoor zijn ze mogelijk eerder bereid om je een auto te laten leasen zonder jaarcijfers.
  • Overweeg een aanbetaling: Door een aanbetaling te doen, laat je zien dat je financieel betrokken bent bij het leasecontract. Dit kan de leasemaatschappij meer vertrouwen geven in jouw financiële situatie.

Kortom, het leasen van een auto zonder jaarcijfers is zeker mogelijk. Door je goed te oriënteren, een sterk ondernemingsplan op te stellen en eventueel een aanbetaling te doen, vergroot je de kans op een succesvolle leaseaanvraag. En vergeet niet om de mogelijkheden bij LPFS te bekijken!

Comments zijn uitgeschakeld.